De Brasserie

Zoekt u een gezellig restaurant in Drenthe waar u lekker kunt eten? Of heeft u zin in een lekkere kop koffie met huisgemaakte taart? Kom dan naar onze sfeervolle brasserie in Gasselte. Op de stamtafel liggen kranten voor u klaar. Bij minder mooi weer brandt de houtkachel en kunt u zich nestelen op de bankjes met een lekker drankje. Het interieur is een mix van strak modern, natuurlijke materialen en details van vroeger. Aardse kleuren voeren de boventoon. Onze brasserie beschikt over ruime parkeergelegenheid, een invalide toilet en is rolstoelvriendelijk. Hier zult u zich zeker thuis voelen.

Voor de kleintjes is er een knusse speelhoek en een boekenboom; buiten is een mooie ontdek- en speeltuin.

Komt u op de elektrische fiets, dan kunt u die bij ons gratis opladen. WIFI is gratis! Honden zijn ook welkom, indien aangelijnd.

Buiten op het terras heeft u een prachtig uitzicht op het tegenovergelegen heidegebied. Met een beetje geluk lopen er reeën te grazen. Uit de wind in de zon kunt u heerlijk genieten. En als het ’s avonds afkoelt, brandt op het terras de vuurkorf.

Bent u benieuwd naar ons team en een beetje geschiedenis van Brasserie de Berken? Klik dan hier!

Nieuws

Blijf op de hoogte ...

Hunetea - High Tea en concert bij het Hunebed

In de herfst van 2017 nemen Brasserie De Berken en zangeres Martijje u mee op reis naar het prachtige hunebed D21 …

Lees verder »

Smullend Luusteren (Uitverkocht)

Zaterdag 18 november:Smullend luusteren Smullend luustern is uitverkocht, u kunt zich nog op de wachtlijst laten plaatsen. Bij een annulering zullen wij contact met u opnemen…

Lees verder »

Wien & Wandel'n

Zondag 12 november organiseren wij in samenwerking met Slijterij Pinotage uit Annen een wijnwandeling. U maakt een…

Lees verder »
Volledig nieuwsoverzicht

Actie(s)

Altijd iets verrassends!

Op dit moment hebben wij geen speciale acties. Houdt onze website in de gaten of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wist u dat…

wij ook wandel- en fietscafé zijn? De Hondsrug UNESCO Global Geopark heeft mooie wandel en fietsroutes uitgezet op de Hondsrug. Deze routes zijn te downloaden in de app van Anno Drenthe. Ook vanuit de Brasserie starten een aantal routes.

Klik hier voor meer informatie

Volg ons

Sharing is caring ...
Borgerweg 21|9462 RA|Gasselte|0599-564 235|info@brasseriedeberken.nl|Volg ons: