De Brasserie

Zoekt u een gezellig restaurant in Drenthe waar u lekker kunt eten? Of heeft u zin in een lekkere kop koffie met huisgemaakte taart? Kom dan naar onze sfeervolle brasserie in Gasselte. Op de stamtafel liggen kranten voor u klaar. Bij minder mooi weer brandt de houtkachel en kunt u zich nestelen op de bankjes met een lekker drankje. Het interieur is een mix van strak modern, natuurlijke materialen en details van vroeger. Aardse kleuren voeren de boventoon. Onze brasserie beschikt over ruime parkeergelegenheid, een invalide toilet en is rolstoelvriendelijk. Hier zult u zich zeker thuis voelen.

Voor de kleintjes is er een knusse speelhoek en een boekenboom; buiten is een mooie ontdek- en speeltuin.

Komt u op de elektrische fiets, dan kunt u die bij ons gratis opladen. WIFI is gratis! Honden zijn ook welkom, indien aangelijnd.

Buiten op het terras heeft u een prachtig uitzicht op het tegenovergelegen heidegebied. Met een beetje geluk lopen er reeën te grazen. Uit de wind in de zon kunt u heerlijk genieten. En als het ’s avonds afkoelt, brandt op het terras de vuurkorf.

Bent u benieuwd naar ons team en een beetje geschiedenis van Brasserie de Berken? Klik dan hier!

Nieuws

Blijf op de hoogte ...

Wien & Wandeln

Op zondag 18 februari 2018 organiseren wij weer een wijnwandeling samen met Slijterij Pinotage uit Annen.
U maakt een wandeling van …

 

Lees verder »

Culinair concert Martijje & Band zondag 18 maart

Opnieuw organiseren wij samen met Martijje een culinair concert op zondag 18 maart. De opzet is iets anders dan voorgaande jaren. Het publiek kan kiezen voor de middageditie met high tea en concert. De avondeditie…

Lees verder »

Cadeau?

Wilt u een origineel cadeau geven maar u weet niet wat?

Lees verder »
Volledig nieuwsoverzicht

Actie(s)

Altijd iets verrassends!

Wist u dat…

wij ook wandel- en fietscafé zijn? De Hondsrug UNESCO Global Geopark heeft mooie wandel en fietsroutes uitgezet op de Hondsrug. Deze routes zijn te downloaden in de app van Anno Drenthe. Ook vanuit de Brasserie starten een aantal routes.

Klik hier voor meer informatie

Volg ons

Sharing is caring ...
Borgerweg 21|9462 RA|Gasselte|0599-564 235|info@brasseriedeberken.nl|Volg ons: