Restaurant Gieten

Zoekt u een restaurant waar u heerlijk kunt eten in de prachtige natuur? Ons restaurant in de buurt van Gieten biedt u een menu aan van allerlei duurzame producten. We laten u zich graag thuis voelen en doen er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen. Geniet van het mooie uitzicht en van het lekkere eten.

Bekijk onze menukaart

De mogelijkheden

We bieden u diverse mogelijkheden wat betreft de gerechten op onze menukaart.

  • Lunchen
  • Borrelen
  • Dineren
  • 3-gangen menu
  • High tea

Brasserie de Berken is een zeer geschikte locatie om uw verjaardag of een ander feest te vieren. Verschillende groepen kunnen bij ons terecht. Of u nu uw verjaardag viert, een vergadering wilt houden of een bedrijfsuitje heeft: wij zorgen ervoor dat het een mooie dag wordt. Samen met u stellen we een programma samen waar lekker eten centraal staat. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal activiteiten die we u aanbieden. Dit kunnen mooie wandelingen en fietstochten zijn, maar ook letterboxen en excursies over het Drouwenerzand.

Vergadering, verjaardag of bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering? Dan is ons restaurant in de buurt van Gieten wellicht een optie voor u. Onze locatie is goed bereikbaar en bevindt zich in een sfeervolle omgeving. Door de ruime parkeergelegenheid is het een ideale plek om uw vergadering te houden. Wij verzorgen voor u een compleet arrangement op maat. Ook voor het geven van een verjaardag of bedrijfsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Ons restaurant staat bekend om haar gezellige sfeer en dat is een mooi uitgangspunt voor een geslaagd feest.

Reserveer nu online

Heerlijk eten bij ons restaurant nabij Gieten

Bezoek ons restaurant nabij Gieten om onze gastvrijheid, de prachtige omgeving en het lekkere eten te ervaren. We bevinden ons in Gasselte bij een mooi natuurgebied. Bekijk gerust eens ons menu of neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze locatie.

Nieuws

Blijf op de hoogte ...

Hunetea - High Tea en concert bij het Hunebed

In de herfst van 2017 nemen Brasserie De Berken en zangeres Martijje u mee op reis naar het prachtige hunebed D21 …

Lees verder »

Smullend Luusteren (Uitverkocht)

Zaterdag 18 november:Smullend luusteren Smullend luustern is uitverkocht, u kunt zich nog op de wachtlijst laten plaatsen. Bij een annulering zullen wij contact met u opnemen…

Lees verder »

Wien & Wandel'n

Zondag 12 november organiseren wij in samenwerking met Slijterij Pinotage uit Annen een wijnwandeling. U maakt een…

Lees verder »
Volledig nieuwsoverzicht

Actie(s)

Altijd iets verrassends!

Op dit moment hebben wij geen speciale acties. Houdt onze website in de gaten of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wist u dat…

wij ook wandel- en fietscafé zijn? De Hondsrug UNESCO Global Geopark heeft mooie wandel en fietsroutes uitgezet op de Hondsrug. Deze routes zijn te downloaden in de app van Anno Drenthe. Ook vanuit de Brasserie starten een aantal routes.

Klik hier voor meer informatie

Volg ons

Sharing is caring ...
Borgerweg 21|9462 RA|Gasselte|0599-564 235|info@brasseriedeberken.nl|Volg ons: