De Brasserie

Zoekt u een gezellig restaurant in Drenthe waar u lekker kunt eten? Of heeft u zin in een lekkere kop koffie met huisgemaakte taart? Kom dan naar onze sfeervolle brasserie in Gasselte. Op de stamtafel liggen kranten voor u klaar. Bij minder mooi weer brandt de houtkachel en kunt u zich nestelen op de bankjes met een lekker drankje. Het interieur is een mix van strak modern, natuurlijke materialen en details van vroeger. Aardse kleuren voeren de boventoon. Onze brasserie beschikt over ruime parkeergelegenheid, een invalide toilet en is rolstoelvriendelijk. Hier zult u zich zeker thuis voelen.

Voor de kleintjes hebben we manden met speelgoed en een boekenboom; buiten naast het terras staat een nieuw speeltoestel.

Komt u op de elektrische fiets, dan kunt u die bij ons gratis opladen. WIFI is gratis! Honden zijn ook welkom, indien aangelijnd en met de pootjes op de grond.

Buiten op het vernieuwde terras (vanaf 16.30 uur rookvrij) met overkapping en verwarmde stoelkussens heeft u een prachtig uitzicht op het tegenovergelegen heidegebied. Met een beetje geluk lopen er reeën te grazen. Uit de wind in de zon kunt u heerlijk genieten. En als het ’s avonds afkoelt, brandt op het terras de vuurkorf.

Bent u benieuwd naar ons team en een beetje geschiedenis van Brasserie de Berken? Klik dan hier!

Nieuws

Blijf op de hoogte ...

Agnes en Henk stoppen met Brasserie de Berken

Per 23 december zullen Agnes en Henk van Camping de Berken stoppen met de brasserie. Zij hebben besloten om na 7 prachtige jaren weer terug te gaan naar de camping. De brasserie wordt begin 2019 overgenomen door Lorance en Christiaan van Bistro Luf in Gasselte.

Lees verder »

Verrassingsdiner 21 en 22 december 2018

Op vrijdag 21 december en zaterdag 22 december zullen de koks, Marieke en Henk, een verrassingsdiner voor jullie bereiden. Wil je hier bij zijn, reserveer dan snel want het zijn de laatste twee avonden dat Brasserie de Berken open is.

Lees verder »

Afscheidsmiddag 23 december

Op zondag 23 december van 13.00 u. – 16.00 u. organiseren we een afscheidsmiddag voor onze gasten. Onder het genot van een hapje en drankje sluiten we een mooie periode af. Kom gerust binnenlopen en laat u verrassen…

Lees verder »
Volledig nieuwsoverzicht

Actie(s)

Altijd iets verrassends!

Wist u dat…

wij ook wandel- en fietscafé zijn? De Hondsrug UNESCO Global Geopark heeft mooie wandel en fietsroutes uitgezet op de Hondsrug. Deze routes zijn te downloaden in de app van Anno Drenthe. Ook vanuit de Brasserie starten een aantal routes.

Klik hier voor meer informatie

Volg ons

Sharing is caring ...
Borgerweg 21|9462 RA|Gasselte|0599-564 235|info@brasseriedeberken.nl|Volg ons: