De Brasserie

Zoekt u een gezellig restaurant in Drenthe waar u lekker kunt eten? Of heeft u zin in een lekkere kop koffie met huisgemaakte taart? Kom dan naar onze sfeervolle brasserie in Gasselte. Op de stamtafel liggen kranten voor u klaar. Bij minder mooi weer brandt de houtkachel en kunt u zich nestelen op de bankjes met een lekker drankje. Het interieur is een mix van strak modern, natuurlijke materialen en details van vroeger. Aardse kleuren voeren de boventoon. Onze brasserie beschikt over ruime parkeergelegenheid, een invalide toilet en is rolstoelvriendelijk. Hier zult u zich zeker thuis voelen.

Voor de kleintjes hebben we manden met speelgoed en een boekenboom; buiten naast het terras staat een nieuw speeltoestel.

Komt u op de elektrische fiets, dan kunt u die bij ons gratis opladen. WIFI is gratis! Honden zijn ook welkom, indien aangelijnd en met de pootjes op de grond.

Buiten op het vernieuwde terras (vanaf 16.30 uur rookvrij) met overkapping en verwarmde stoelkussens heeft u een prachtig uitzicht op het tegenovergelegen heidegebied. Met een beetje geluk lopen er reeën te grazen. Uit de wind in de zon kunt u heerlijk genieten. En als het ’s avonds afkoelt, brandt op het terras de vuurkorf.

Bent u benieuwd naar ons team en een beetje geschiedenis van Brasserie de Berken? Klik dan hier!

Nieuws

Blijf op de hoogte ...

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Lees verder »

Cadeau?

Wilt u een origineel cadeau geven maar u weet niet wat?

Lees verder »
Volledig nieuwsoverzicht

Actie(s)

Altijd iets verrassends!

Wist u dat…

wij ook wandel- en fietscafé zijn? De Hondsrug UNESCO Global Geopark heeft mooie wandel en fietsroutes uitgezet op de Hondsrug. Deze routes zijn te downloaden in de app van Anno Drenthe. Ook vanuit de Brasserie starten een aantal routes.

Klik hier voor meer informatie

Volg ons

Sharing is caring ...
Borgerweg 21|9462 RA|Gasselte|0599-564 235|info@brasseriedeberken.nl|Volg ons: