Familiedag Drenthe

Gaat u binnenkort wat leuks doen met uw familie? Kies er dan voor om uw familiedag in Drenthe te houden. Wij bieden u allerlei mogelijkheden in het mooie natuurgebied het Drouwenerzand in Gasselte.

Bekijk onze groepsarrangementen

Een dagje uit bij Brasserie de Berken

Profiteer van de volgende voordelen wanneer u uw familiedag bij ons in Drenthe houdt:

  • Een op maat gesneden programma
  • Een culinair dagje uit
  • Diverse activiteiten mogelijk
  • Ontspanning afgewisseld met sportieve activiteiten

Samen met u stellen we een op maat gesneden programma op dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Wilt u vooral lekker eten of vindt u het ook leuk om wat sportieve activiteiten te doen? Er is van alles mogelijk. Onze brasserie bevindt zich in een prachtig natuurgebied, waardoor dit een perfecte locatie is voor een familiedag. Geniet van de geweldige uitzichten en ontdek de omgeving door een mooie wandel- of fietstocht te maken. Bovendien bieden we u excursies aan over het Drouwenerzand en kunt u zich goed vermaken met het leuke spel letterboxen.

De culinaire mogelijkheden

De mogelijkheden wat betreft onze verschillende gerechten zijn erg uitgebreid. Zo kunt u uiteraard bij ons terecht voor een lunch en diner. We bieden u een drie- of viergangenmenu of u kunt kiezen voor de plate van de week. Ook serveren we een high tea en brunch. Natuurlijk kiest u zelf wat u het meeste aanspreekt en plannen we uw familiedag in Drenthe daaromheen.

Neem nu contact op

Een familiedag in Drenthe houden

Wilt u uw familiedag in Drenthe houden? Neem dan contact op met Brasserie de Berken om de mogelijkheden te bespreken. Uw wensen staan centraal en op basis daarvan maken we er een mooie dag van. Bij ons kiest u voor een combinatie van ontspanning en sportiviteit en dat altijd onder het genot van heerlijk eten. We heten u van harte welkom in de prachtige omgeving van Gasselte.

Nieuws

Blijf op de hoogte ...

Agnes en Henk stoppen met Brasserie de Berken

Per 23 december zullen Agnes en Henk van Camping de Berken stoppen met de brasserie. Zij hebben besloten om na 7 prachtige jaren weer terug te gaan naar de camping. De brasserie wordt begin 2019 overgenomen door Lorance en Christiaan van Bistro Luf in Gasselte.

Lees verder »

Verrassingsdiner 21 en 22 december 2018

Op vrijdag 21 december en zaterdag 22 december zullen de koks, Marieke en Henk, een verrassingsdiner voor jullie bereiden. Wil je hier bij zijn, reserveer dan snel want het zijn de laatste twee avonden dat Brasserie de Berken open is.

Lees verder »

Afscheidsmiddag 23 december

Op zondag 23 december van 13.00 u. – 16.00 u. organiseren we een afscheidsmiddag voor onze gasten. Onder het genot van een hapje en drankje sluiten we een mooie periode af. Kom gerust binnenlopen en laat u verrassen…

Lees verder »
Volledig nieuwsoverzicht

Actie(s)

Altijd iets verrassends!

Wist u dat…

wij ook wandel- en fietscafé zijn? De Hondsrug UNESCO Global Geopark heeft mooie wandel en fietsroutes uitgezet op de Hondsrug. Deze routes zijn te downloaden in de app van Anno Drenthe. Ook vanuit de Brasserie starten een aantal routes.

Klik hier voor meer informatie

Volg ons

Sharing is caring ...
Borgerweg 21|9462 RA|Gasselte|0599-564 235|info@brasseriedeberken.nl|Volg ons: