Restaurant Borger

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van Borger? Bij Brasserie de Berken kunt u heerlijk eten en tegelijkertijd genieten van de prachtige omgeving die ons restaurant te bieden heeft. Zowel in de zomer als de winter kunt u goed bij ons terecht. In de zomer kunt u lekker op het terras zitten met een geweldig uitzicht op het heidegebied. Is het minder goed weer? Ga dan rustig bij de houtkachel zitten en ervaar de warmte om u heen.

Bekijk onze menukaart

De kenmerken van Brasserie de Berken

Wanneer u komt eten bij ons restaurant in de buurt van Borger dan ervaart u de volgende kenmerken:

  • Gastvrij en gezellig
  • Omringd door de prachtige natuur
  • Duurzame producten
  • Puur en eerlijk

Gastvrijheid en gezelligheid staat bij ons centraal. We geven onze gasten graag het gevoel van thuiskomen en we doen ons best om u een fijne middag of avond te laten beleven. Bij een bezoek aan ons restaurant bent u omringd door de prachtige natuur. U bevindt zich dan namelijk in het natuurgebied het Drouwenerzand. Eerlijk en lekker eten vinden wij erg belangrijk. Daarom werken wij veel samen met kleine bedrijven uit de regio waar we terecht kunnen voor ambachtelijke producten. Hierdoor weten we precies waar de ingrediënten vandaan komen en kunnen we onze gasten een uitstekende kwaliteit verzekeren.

Reserveer nu online

De omgeving

Ons restaurant bevindt zich in Gasselte en ligt aan het natuurgebied het Drouwenerzand. Het is de ideale plek voor een fietstocht of wandeling. Tegenover het terras ligt een heidegebied waar soms zelfs reeën te zien zijn. Wanneer het ’s avonds is afgekoeld kunt u lekker bij de vuurkorf zitten en ook op mooie zomerdagen kunt u er natuurlijk heerlijk vertoeven.

Bezoek ons restaurant in de buurt van Borger

Bent u benieuwd naar wat ons restaurant nabij Borger u allemaal te bieden heeft? Bekijk dan eens onze menukaart of kom gerust een keer langs. Neem voor het maken van een reservering contact met ons op.

Nieuws

Blijf op de hoogte ...

Agnes en Henk stoppen met Brasserie de Berken

Per 23 december zullen Agnes en Henk van Camping de Berken stoppen met de brasserie. Zij hebben besloten om na 7 prachtige jaren weer terug te gaan naar de camping. De brasserie wordt begin 2019 overgenomen door Lorance en Christiaan van Bistro Luf in Gasselte.

Lees verder »

Verrassingsdiner 21 en 22 december 2018

Op vrijdag 21 december en zaterdag 22 december zullen de koks, Marieke en Henk, een verrassingsdiner voor jullie bereiden. Wil je hier bij zijn, reserveer dan snel want het zijn de laatste twee avonden dat Brasserie de Berken open is.

Lees verder »

Afscheidsmiddag 23 december

Op zondag 23 december van 13.00 u. – 16.00 u. organiseren we een afscheidsmiddag voor onze gasten. Onder het genot van een hapje en drankje sluiten we een mooie periode af. Kom gerust binnenlopen en laat u verrassen…

Lees verder »
Volledig nieuwsoverzicht

Actie(s)

Altijd iets verrassends!

Wist u dat…

wij ook wandel- en fietscafé zijn? De Hondsrug UNESCO Global Geopark heeft mooie wandel en fietsroutes uitgezet op de Hondsrug. Deze routes zijn te downloaden in de app van Anno Drenthe. Ook vanuit de Brasserie starten een aantal routes.

Klik hier voor meer informatie

Volg ons

Sharing is caring ...
Borgerweg 21|9462 RA|Gasselte|0599-564 235|info@brasseriedeberken.nl|Volg ons: