Restaurant Drenthe

Brasserie de Berken is een restaurant in Drenthe dat zich bevindt in Gasselte. Het ligt aan het prachtige natuurgebied het Drouwenerzand en dat maakt onze brasserie de moeite waard om eens langs te komen. We serveren heerlijke verantwoorde gerechten en zowel buiten als binnen kunt u bij ons lekker zitten.

Bekijk onze menukaart

Brasserie de Berken

Ons restaurant in Drenthe staat bekend om de gezelligheid en de huiselijkheid. Ons doel is dan ook dat al onze gasten zich thuis voelen. Dit gevoel creëren we graag met onze heerlijke houtkachel en de grote tafel waar u rustig de krant kunt lezen. Het interieur bestaat uit moderne accenten in combinatie met details van vroeger. Hierdoor straalt onze brasserie een gastvrijheid uit en laten we weten dat iedereen welkom is.

Redenen om te kiezen voor ons restaurant

Er zijn meerdere redenen om eens langs te komen voor een gezellige lunch of een heerlijk diner:

  • Ruime parkeergelegenheid
  • Gratis Wi-Fi
  • Verantwoord en lekker eten
  • Hoge gastvrijheid
  • Mooie natuur om u heen

Iedereen is welkom in ons restaurant in Drenthe. Naast dat we over een ruime parkeergelegenheid beschikken, hebben we ook een invalidetoilet en is de brasserie rolstoelvriendelijk. Alle leeftijden kunnen bij ons terecht. Zo hebben we voor de kleine kinderen een speelhoek, een boekenboom en kunnen ze zich buiten goed vermaken in de speeltuin.

Duurzaam en verantwoord eten

Bij Brasserie de Berken bent u aan het juiste adres als u lekker, duurzaam en verantwoord wilt eten. De meeste producten die wij in onze gerechten verwerken halen we van kleine ambachtelijke bedrijven uit de regio. Door de lijnen kort te houden, weten wij waar de ingrediënten vandaan komen. Eén van deze verantwoord geproduceerde producten is bijvoorbeeld onze koffie. Deze is namelijk voorzien van het duurzame keurmerk “Rainforest Alliance”. Hiernaast serveren we milieuvriendelijk Gulpener bier.

Reserveer nu online

Ons restaurant in Drenthe bezoeken

Wilt u ons restaurant in Drenthe eens komen bezoeken? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs of neem contact met ons op om te reserveren.

Nieuws

Blijf op de hoogte ...

Agnes en Henk stoppen met Brasserie de Berken

Per 23 december zullen Agnes en Henk van Camping de Berken stoppen met de brasserie. Zij hebben besloten om na 7 prachtige jaren weer terug te gaan naar de camping. De brasserie wordt begin 2019 overgenomen door Lorance en Christiaan van Bistro Luf in Gasselte.

Lees verder »

Verrassingsdiner 21 en 22 december 2018

Op vrijdag 21 december en zaterdag 22 december zullen de koks, Marieke en Henk, een verrassingsdiner voor jullie bereiden. Wil je hier bij zijn, reserveer dan snel want het zijn de laatste twee avonden dat Brasserie de Berken open is.

Lees verder »

Afscheidsmiddag 23 december

Op zondag 23 december van 13.00 u. – 16.00 u. organiseren we een afscheidsmiddag voor onze gasten. Onder het genot van een hapje en drankje sluiten we een mooie periode af. Kom gerust binnenlopen en laat u verrassen…

Lees verder »
Volledig nieuwsoverzicht

Actie(s)

Altijd iets verrassends!

Wist u dat…

wij ook wandel- en fietscafé zijn? De Hondsrug UNESCO Global Geopark heeft mooie wandel en fietsroutes uitgezet op de Hondsrug. Deze routes zijn te downloaden in de app van Anno Drenthe. Ook vanuit de Brasserie starten een aantal routes.

Klik hier voor meer informatie

Volg ons

Sharing is caring ...
Borgerweg 21|9462 RA|Gasselte|0599-564 235|info@brasseriedeberken.nl|Volg ons: