Uit eten Drenthe

Zoekt u een restaurant om te gaan uit eten in Drenthe? Dan heeft u ons gevonden. Brasserie de Berken bevindt zich in een geweldige omgeving. We zijn gevestigd tussen de Gasselterheide en het Drouwenerzand. U zit dus middenin de natuur en kan genieten van deze mooie plek terwijl u heerlijk aan het eten bent.

Bekijk onze menukaart

Ons menu

Op onze website kunt u heel uitgebreid al onze menukaarten bekijken. Wat betreft het dineren bieden we u een dinerkaart en een driegangenmenu voor €27,50. Op onze dinerkaart staan verschillende heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. De keuze is erg gevarieerd en ook aan de kinderen hebben we gedacht. Bij het driegangenmenu heeft u bij elke gang de keuze uit drie gerechten. Wat u ook kiest, u betaalt hier een vast bedrag voor.

Onze kenmerken

Wanneer u gaat uit eten in Drenthe bij Brasserie de Berken dan ervaart u onze volgende kenmerken:

  • Duurzaam, verantwoord en lekker eten
  • Geweldige omgeving
  • Gezellig en gastvrij
  • Gemakkelijk en gratis parkeren
  • Gratis Wi-Fi
  • Middenin de natuur

Brasserie de Berken staat bekend om de gerechten die worden gemaakt van duurzame producten. Daarnaast zult u direct verrast zijn over het mooie heidegebied. Onze gasten vinden het een groot voordeel dat u bij ons gemakkelijk kunt parkeren en gratis gebruik kunt maken van de Wi-Fi.

De mooie omgeving

Wanneer u buiten op het terras zit kunt u genieten van een fantastisch uitzicht op het heidegebied. We creëren een gemoedelijke sfeer waarbij u zich helemaal thuis voelt. Het natuurgebied het Drouwenerzand is ook geschikt voor een mooie wandeling of fietstocht. Dit is ideaal om voor of na het eten te doen.

Reserveer nu online

Uit eten in Drenthe bij Brasserie de Berken

We nodigen u graag uit om heerlijk en verantwoord te eten in onze brasserie. Uit eten in Drenthe bij Brasserie de Berken betekent puur, eerlijk en lekker eten terwijl u op een prachtige plek bent. Neem contact op voor het maken van een reservering of neem eerst eens een kijkje in onze menukaart.

Nieuws

Blijf op de hoogte ...

Agnes en Henk stoppen met Brasserie de Berken

Per 23 december zullen Agnes en Henk van Camping de Berken stoppen met de brasserie. Zij hebben besloten om na 7 prachtige jaren weer terug te gaan naar de camping. De brasserie wordt begin 2019 overgenomen door Lorance en Christiaan van Bistro Luf in Gasselte.

Lees verder »

Verrassingsdiner 21 en 22 december 2018

Op vrijdag 21 december en zaterdag 22 december zullen de koks, Marieke en Henk, een verrassingsdiner voor jullie bereiden. Wil je hier bij zijn, reserveer dan snel want het zijn de laatste twee avonden dat Brasserie de Berken open is.

Lees verder »

Afscheidsmiddag 23 december

Op zondag 23 december van 13.00 u. – 16.00 u. organiseren we een afscheidsmiddag voor onze gasten. Onder het genot van een hapje en drankje sluiten we een mooie periode af. Kom gerust binnenlopen en laat u verrassen…

Lees verder »
Volledig nieuwsoverzicht

Actie(s)

Altijd iets verrassends!

Wist u dat…

wij ook wandel- en fietscafé zijn? De Hondsrug UNESCO Global Geopark heeft mooie wandel en fietsroutes uitgezet op de Hondsrug. Deze routes zijn te downloaden in de app van Anno Drenthe. Ook vanuit de Brasserie starten een aantal routes.

Klik hier voor meer informatie

Volg ons

Sharing is caring ...
Borgerweg 21|9462 RA|Gasselte|0599-564 235|info@brasseriedeberken.nl|Volg ons: